Tilbage på IBOS og en vittighed

Hvad spiser økologiske kanibaler? … … … … Nonner, de er ikke blevet sprøjtet!

Og med den vittighed ankom jeg så til IBOS (instituttet for blinde og svagsynede), hvor jeg blev genforenet med alle mine herlige venner… Genforenet… Hold kæft, hvor formelt skrevet… hvilken formalitet… Hvor jeg startede med at pakke ud og så har jeg ellers bare været sammen med vennerne indtil nu. Nu sidder jeg så sammen med Ronnie som lige spurgte, om jeg ikke skulle skrive et blogindlæg i aften, så det gjorde jeg da lige.

 

Hej hej herfra 🙂 Og godnat!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *