Noget så genialt som “mit første blogindlæg”

Jamen, så må jeg jo hellere byde velkommen til min blog, som jeg egentlig ikke ved, hvorfor jeg har oprettet eller hvad jeg skal bruge til, men nu er den her i hvert fald! 🙂 Så hvis du en dag skulle gå hen og kede dig lidt, så kan du jo kigge forbi og eventuelt efterlade en bette kommentar, inden du går.

Hej hej herfra 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Noget så genialt som “mit første blogindlæg”

 1. Steffen skriver:

  Sådan godt gået!

  Jamen men man må vel egentligt gerne have en blog til “vand ud af ørene” 🙂
  Jeg er lidt tilstoppet pt :p men skal nok vende retur!

  Kh Steffen

 2. Cathrine Eliassen skriver:

  Hey you!
  Glæder mig til at se fremtidige indlæg , og vil gerne medgive, at det uden tvivl er tilladt at hælde vand ud af ørerne på en blog, for ellers kender jeg nogle stykker, der ville få forbud mod at skrive hehehe!
  Og glæder også til ses <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *