10 måder, hvor på Camilla og andre på IBOS hurtigt kan slippe af med naboer, de ikke er blevet informeret om af pædagogerne, (af Nikoline, Oliver og Camilla)

1. (Virker dog kun, hvis de er Jehovas Vidner): Banke på deres dør og sige: “Hej, jeg er bloddoner og satanist. Skal vi være venner?”
2. Råbe meget højlydt: “Hvor er min hemoridesalve!”
3. Virker dog kun, hvis det er unge mennesker); Spille happy jaz.
4. Gå på toilettet med følgende udsagn: “Åh nej, nu har jeg fået børneorme igen!”
5. Stikke hovedet ud på toilettet og brøle: “SÅdan noget knep!”
6. Spille Camillas korsørsang.
7. Skrue hylder op på uanstændige tidspunkter af døgnet.
8. Dampe dem ud med lavendelolie.
9. Køb skorpion, slip skorpion løs og råb: “Hey! Har nogen set min kæleskorpion, Pelle?” )Virker også med fugleedderkop.)
10. Spille højt og hjerteskærende falsk på blofløjte.

1. (Virker dog kun, hvis de er Jehovas Vidner): Banke på deres dør og sige: “Hej, jeg er bloddoner og satanist. Skal vi være venner?”2. Råbe meget højlydt: “Hvor er min hemoridesalve!”3. Virker dog kun, hvis det er unge mennesker); Spille happy jaz.4. Gå på toilettet med følgende udsagn: “Åh nej, nu har jeg fået børneorme igen!”5. Stikke hovedet ud på toilettet og brøle: “SÅdan noget knep!”6. Spille Camillas korsørsang.7. Skrue hylder op på uanstændige tidspunkter af døgnet.8. Dampe dem ud med lavendelolie.9. Køb skorpion, slip skorpion løs og råb: “Hey! Har nogen set min kæleskorpion, Pelle?” )Virker også med fugleedderkop.)10. Spille højt og hjerteskærende falsk på blofløjte.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *