Halvårsdag!

Hej!

Så er det lige præcis et halvt år siden, jeg sidst skrev et blodindlæg. Hvad er det for noget høg? Det er jo faktisk for dårligt. Nu har vi projekt og det er jo en oplagt mulighed for at skrive en blog, da projekt lige p.t. stener verden 🙂 Der er sket lidt siden den 23. marts. Jeg er bl.a. startet på HF enkeltfag i dansk inde på VUF som ligger på Frederiksberg. Jeg går i en helt fin klasse sammen med nogle super flinke mennesker og en super flink lærer. Det eneste minus er materialemanglen, fordi alting bare tager en krig i forhold til at på produceret nye bøger på SBS, (Studiebogservice). Jeg går selvfølgelig stadig på IBOS, så jeg tager bare HF sideløbende…

Og så lige et par vittigheder 🙂

Hvad er det, der bliver mere og mere vådt jo mere det tørre? … … … … … … Et viskestykke!

Hvad får man, hvis man parer en papegøje og et tusindben? … … … … … En walkietalkie!

Jeg er for doven til at skrive mere lige nu, men må se at blive bedre til at blogge 🙂

Hej hej herfra!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *