Woohoo! Ronnie har jo fødselsdag!

Hallo!!! Så laver vi lige endnu et blogindlæg her! Hold da op, hvor det bare kører for mig med alt det her blogging, som jeg jo slet ikke på nogen måde var klar over, hvad jeg skulle bruge til 🙂

Men Ronnie har jo fødselsdag! Så overmegagiga meget tillykke til ham, også lige midt på min lille, fine blog med chokoladekage og gavebånd og kakao og alt muligt andet uden kommaer imellem! 🙂 Og så var jeg jo oven i købet den første til at ønske manden… Drengen? Tillykke både på Facebook og “in real life”, dér. Hehe, nåhh, men det var noget med den der seng, der ligesom begynder at råbe meget højt derovre… Så nu prøver vi lige én gang til for prins Knud.

Hej hej herfra 🙂 Og godnat igen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *