X-Factor, vand med fødder, en vits og klaverundervisning, som pludselig blev en positiv overraskelse

Ja, så er jeg tilbage igen efter ikke at have blogget i de sidste dage. Ja, det skal jo heller ikke blive en afhængighed 🙂 Nåhh, men vi starter lige med vitsen bare for at bryde rækkefølgen.

“Ham der laver mig skal ikke bruge mig. Ham der køber mig vil ikke bruge mig. Men ham der skal bruge mig ved det ikke. Hvad er jeg?” “Hmm. Tænke tænke. Hvad er du?” “Jeg er sgu da en ligkiste!” Endnu en af Nikolines platte jokes 🙂

Nåhh, så er der det her klaverundervisning, jeg bare ikke ville have på mit skema. Først blev jeg stik tosset over, at det på trods af, at jeg hele tiden havde sagt, at jeg ikke skulle have klaver i denne skemaperiode alligevel var blevet sat på mit skema. Så faldt jeg lidt ned og tænkte, at nu kunne jeg ligeså godt prøve det, fordi det dog var med en anden lærer end før. Så røg jeg så lige helt op i det røde felt igen og blev stædig og ville fandeme ikke have den forbandede klavertime, men enden på det blev alligevel, at jeg nok skulle prøve det bare én gang. Det var bare super godt, at jeg gjorde det, for det var den bedste klavertime, jeg længe har haft. Sig farvel til det klassiske og goddag til det rytmiske swing/blues/rock&role! Sådan dér 🙂 Jeg skal holde op med at fare op i det røde felt med det samme. Jeg må da efterhånden snart have lært, at det sjældent betaler sig, fordi jeg som regel faktisk bliver positivt overrasket. Det samme  med punktnoder, som jeg da i hvert fald ikke ville have, da jeg ikke rigtigt synes, det er særlig vigtigt, fordi jeg nu efterhånden med sikkerhed ved, at jeg ikke skal være noget musisk i fremtiden, men efter at have snakket lidt med underviseren om det blev det alligevel til, at jeg lige prøver det af fordi det, som hun siger ikke behøver at være mega hårdt. Jeg tror også, at det der egentlig irriterer mig mest i den sammenhæng er, at jeg ikke har fået noget som helst at vide af den lærer, som har fået den time i stand. Det var et rent tilfælde, at jeg hørte det. Har de så bare tænkt sig, at jeg først skal have det at vide et par dage før eller hvad? Nåhh, men nok om det for nu.

Så skal vi da lige have lidt om det her famøse vand med fødder. Jeg fandt lige min ordkløverside frem i torsdags da nogen sagde, at vandet løb. Gu’ gør det da ej! Har det måske fødder skal jeg lige høre? Er der nogen, der vil have et stort glas dejligt, koldt vand med fødder? Ad, nej tak. Vandet kom trampende ud af vandhanen. Det fosser eller siler eller sådan noget. Hvis det løber, så kommer jeg fossende hen ad gaden 🙂

Og sidst men ikke mindst, så var der jo X-Factor i går og fuck, hvor gjorde Sarah det godt! Havde slet ikke troet, at hun kunne synge på den måde! 🙂 Thumbs up blev der sagt, og Babu gjorde det sgu også bare fantastisk. Så fik man virkelig hørt ham helt oppe i det høje register. Jeg forstår slet ikke, hvad der lige skete for Danmarks befolkning siden Rikke og Trine røg i faresonen. Der er jo noget galt i det her land. Det var da en mega fed måde at tolke noget somm Medina på. Hold nu op, Danmark altså 🙂 Der er virkelig nogle potentielle kandidater til den store finale med i årets X-Factor. Især nogle af Cutfathers unge solister har både talentet for at performe og kommer helt ud over scenen for at få publikum med og så har de samtidigt nogle stemmer, som kunne gå hen og blive rigtig store med den rigtige sangtræning og sangteknikker. Bare min personlige mening 🙂 Det er jo det, en blog er til.

Nåhh, men nu vil jeg slutte denne her blog, inden jeg begynder at skrive bare for at skrive.

Hej hej herfra 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *