Vigtig viden om, hvordan vi fortsat fører vores slægt videre uden, at hele vores verdensbillede krakelerer

I virkeligheden vil dette indlæg resultere i, at den virkelige sandhed om, hvor børnene egentlig kommer fra nu endelig kommer frem i dagens grålige vinterdagslys. Det ved I jo selvfølgelig alle sammen godt. De kommer jo fra storken, men jeg tror næppe I ved, hvordan storken kan vide, at her skal den sgu lige tømme lasten. Det er nemlig en hemmelighed som har været sikkert opbevaret i den hemmelige kummefryser i de sidste mange tusinde år. Hvordan den så kan have været opbevaret i en kummefryser, da Jesus blev født er stadig et uopklaret spørgsmål, men det har ingen betydning. Nu er det slut med alt det hemmelighedskrammeri. Jeg gider det simpelthen ikke mere. Nu skal folk sgu have sandheden at vide. Og hør så her! Hvis I ikke vil have børn, så lad dog for helvede være med at ligge de sukkerknalder i vindueskarmen! Storken kan jo ikke stå for dem! Det er noget frygteligt noget altså, og når den så rigtig står der og mæsker sig i alt det dejlige, sunde sukker, så kan den jo lige tømme lasten samtidigt. Sådan en stork multitasker nemlig meget bedre end kvinder… Ja, og hvad kan vi så lære af det? Den sukkerskål skal ikke stå der, bedstemor!!! 🙂

Så er der jo alle dem som påstår, at børnene bliver dannet af sædceller, som spæner gennem den stakkels livmoder hos kvinden for at finde et æg at befrugte. Denne påstand kræver jo som bekendt seksuel omgang med et andet menneske af det modsatte køn. Hvad er det for noget at påstå, at den slags julelege skal blive til vores små, søde englebasser af nogle små, utaknemmelige skarnsunger? Det holder jo ikke! Alt det pis og papir ødelægger jo hele vores verdensopfattelse! Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Ulykkelig bliver man, når ens verdensbillede om, at børnene selvfølgelig kommer fra storken sådan bare helt uden forberedelsestid bliver knust! Stakkels, gamle mig!

Og så tror jeg vidst lige, vi sætter en stopper for alt det fuldstændigt meningsløse klynkeri over noget, som bare på ingen mulig måde siger et klap om mit verdensbillede 🙂

Hej hej herfra 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Vigtig viden om, hvordan vi fortsat fører vores slægt videre uden, at hele vores verdensbillede krakelerer

  1. Cathrine Eliassen skriver:

    *Klukler helt nede fra sit dybeste indre, hvor den lille glade latter flakser rundt mellem kaffe og twix*. Det giver jo egentlig også sig selv, det med sukkerknalderne. Er da glad for, at det kun er dén slags suk og en anden slags knald, der var tale om.
    Jeg var mildest talt rystet, men pakker mig selv ind i et stort, varmt og blødt tæppe af tryghed og taknemmelighed over at sandheden endelig kom for en dag.
    Knæfald, klapsalver og takord regner rundhåndet ned over bloggeren helt nede fra Tyskland, nærmest

  2. Nikoline Forsberg skriver:

    ha ha fuck hvor lol Camilla giver mig næsten lyst til at poste min lignelse (jeg tror godt du ved hvilken en jeg mener) på min blog men det må jeg sgu heller lade vær med for hvad ville folk dog ikke tænke ha ha 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *