Fucking awesome skema!

Godmorgen/formmidag! 🙂 Vi har fået nye skemaer i dag! Mit er jo fantastisk!!! Mega sweet! Blev der sagt! På Nynnes dagbog måden 🙂 Jeg har fire fritimer om ugen som er skemalagte, og så har jeg så lige fire ekstra oven i hatten indtil den 14. marts, hvor vores ADL/mobilitylærer, Susanne kommer tilbage fra kursus. Så yay for mit skema!!! Og så har jeg oven i købet bare fri resten af dagen, fordi vores gymnastiklærer, Flemming er syg. Sådan dér! Det kunne jo ikke blive bedre! 🙂 Og så fortalte Ronnie mig så lige i morges, at jeg er udlænder, fordi jeg er kvartjyde. Ikke udlænding, nej nej, udlænder 🙂

Hej hej herfra!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Skæg og ballade. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *